Σεμινάριο της Eurofast στην Τεχεράνη; ‘International Trade And Investment Solutions

Το σεμινάριο με θέμα “International Trade And Investment Solutions” θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2016 στο Simorgh Hotel στην Τεχεράνη. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για εναλλακτικές επενδύσεις στην Ανατολική Ευρώπη. Σύμβουλοι της Eurofast από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή θα συμμετέχουν στην εκδήλωση έτσι ώστε να μοιραστούν την εμπειρία τους και να παρέχουν πρακτικές συμβουλές όσον αφορά την ανάπτυξη της επιχείρησή τους.

Η Eurofast ανακοίνωσε την έναρξη των δραστηριοτήτων της στο Ιράν τον Μάρτιο του 2016. Με περισσότερους από 200 εργαζόμενους και γραφεία σε 21 πόλεις σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, το Ιράν είναι μία από τις πρόσφατες προσθήκες στο δίκτυο των τοπικών γραφείων της επιχείρησης.

Η Eurofast προσφέρει μεγάλο εύρος επαγγελματικών υπηρεσιών συγχωνεύσεων και εξαγορών, εταιρικής χρηματοδότησης, μισθοδοσίας και εργασιακών θεμάτων, ενδοομιλικών συναλλαγών και διεθνούς φορολογίας, λογιστικής και φορολογικής συμμόρφωσης, εταιρικών και διαχειριστικών υπηρεσιών, υπηκοότητας και διαμονής.

Η εκδήλωση θα γίνει στην Περσική και Αγγλική γλώσσα.

Για πληροφορίες του σεμιναρίου στο Ιράν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Ali:

Ali Najim
E: ali.najm@eurofast.eu
Executive Manager
Διεύθυνση: Unit 1, No. 15, Atlasi St., Mirdamad Ave., Tehran, Iran
Τ: +982122261183
+982122261182