Σεμινάριο της Eurofast στην Τεχεράνη: “Διεθνές Εμπόριο και Επενδυτικές Λύσεις”

Το σεμινάριο της Eurofast “International Trade and Investment Solutions” πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Simorgh στην Τεχεράνη.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν κυρίως Διευθύνοντες Σύμβουλοι εταιριών που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους βιομηχανικούς τομείς, δικηγόροι, ελεγκτές, εκπρόσωποι πρεσβειών και υπουργείων. Το σεμινάριο αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών σε ό,τι αφορά τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ευρώπη καθώς και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στο Ιράν.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι ειδικοί της Eurofast, Παναγιώτης Διαλλυνάς και Ali Najm, παρουσίασαν στους συμμετέχοντες τις εναλλακτικές επενδύσεις που είναι διαθέσιμες στην Ανατολική Ευρώπη και μελέτες περιπτώσεων ως προς τον τρόπο που, σε πρακτικό επίπεδο, η Eurofast μπορεί να συνεισφέρει στη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων τους.

Με την ευκαιρία της έναρξης των δραστηριοτήτων της Eurofast στην Τεχεράνη, θα ακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων. Για περαιτέρω πληροφορίες των σχετικών σεμιναρίων ή για τις δραστηριότητες της Eurofast στο Iran και στην ευρύτερη περιοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Διευθυντή της Eurofast στο Ιράν, Ali Najm:

Ali Najm
Executive manager
E: ali.najm@eurofast.eu
T: +982122261183, +982122261182
Address: Unit 1, No. 15, Atlasi St., Mirdamad Ave., Tehran, Iran.