Η Eurofast Εταιρεία της χρονιάς στον τομέα Υπηρεσιών Μισθοδοσίας στη ΝA Ευρώπη

Η Eurofast με χαρά ανακοινώνει ότι έχει αναγνωριστεί ως “Εταιρεία Λογιστικών και Μισθοδοτικών Υπηρεσιών της Χρονιάς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη” για το 2017 από το Corporate INTL Magazine.

Η Eurofast τα τελευταία χρόνια κατέχει ηγετική θέση στις εξωτερικές υπηρεσίες μισθοδοσίας και απασχόλησης, προσφέροντας πρακτικές και αντιπροσωπευτικές  συμβουλές σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων πολυεθνικών και τοπικά εισηγμένων εταιρειών, μεσαίων επιχειρήσεων και μεγάλων ιδιωτικών οντοτήτων.

Το βραβείο είναι μια πραγματική αναγνώριση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας της Eurofast στον τομέα της εξωτερικής μισθοδοσίας και των εργοδοτικών υπηρεσιών.

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μισθοδοσίας που διασφαλίζουν τη συμμόρφωση, μειώνουν το κόστος, περιορίζουν την ευθύνη και εξασφαλίζουν ταυτόχρονα πόρους αλλά και ηρεμία.

Σημειώνεται ότι το Corporate INTL επιβραβεύει εταιρίες με αξιοσημείωτες επιδόσεις ανά το παγκόσμιο, όπως οι εξαιρετικές υπηρεσίες και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών.