Επιχειρησιακή Μετανάστευση: Πώς και γιατί; Δωρεάν Σεμινάριο από τη Eurofast στην Αθήνα

Η Eurofast Global Ltd, διεθνής οργανισμός παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε 21 πόλεις  στην ευρύτερη επικράτεια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Επιχειρησιακή Μετανάστευση: Πώς και γιατί;”, στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου 2015.

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στους τρόπους επένδυσης στην περιοχή των Βαλκανίων.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι εισηγητές μας θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες  για το επενδυτικό κλίμα και τις τις υπηρεσίες εισόδου στην αγορά των Βαλκανίων,καθώς επίσης και για την εγκαθίδρυση δεύτερης επιχειρησιακής βάσης. Ταυτόχρονα θα υπάρξει ενημέρωση για πιθανά φορολογικά, νομικά και τραπεζικά οφέλη και για εργασιακά θέματα όπως:

•Πρόσληψη νέου προσωπικού

•Μεταφορά υπάρχοντος προσωπικού

•Άδειες παραμονής

Τα σεμινάρια θα φέρουν σε επαφή όσους αναζητούν νέες ευκαιρίες στα Βαλκάνια. Δικηγορικές εταιρείες και ελεγκτικές εταιρείες είναι ευπρόσδεκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Γαλανοπούλου Χριστίνα, στο e-mail christina.galanopoulou@eurofast.eu. ή στο τηλέφωνο +30 210 82 57 720+30 210 82 57 720

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερ/νία: 12 Οκτωβρίου 2015

Ώρα: 4:30 μ.μ. – 6:30μ.μ.

Χώρος: Airotel Stratos Vassilikos

Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 114,  115 27,  Αθήνα