Βραβείο Πρωτοπόρου Επιχειρηματικού Συμβούλου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη στην Eurofast από το Acquisition International

H Eurofast Global είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι της απονεμήθηκε το βραβείο Πρωτοπόρου Επιχειρηματικού Συμβούλου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη για το 2015, από το Acquisition International.

Τα εν λόγω βραβεία επαινούν την αριστεία σε όλους τους κλάδους που διέπουν τους συμβούλους επιχειρήσεων και ψηφίζονται από ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών, εμπειρογνωμόνων και πελατών.

Ο κος Παναγιώτης Διαλλινάς, Περιφερειακός Διευθυντής της Eurofast, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς στη Eurofast, να αναγνωρίζεται η προσφορά μας στην επιχειρηματική συμβουλευτική αλλά και στην επαγγελματική γνώση που διαμοιραζόμαστε με τους πελάτες μας.”

Η Eurofast έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να πετύχει παγκόσμια αναγνώριση στην αγορά για την εξαιρετική παροχή συμβουλών και τις καινοτόμες μεθόδους πους ακολουθεί. Μεταξύ άλλων, έχει αναγνωριστεί ως πρωτοπόρος στον τομέα της φορολογίας στην Κύπρο, έχει καταταγεί στην πρώτη θέση στον τομέα των Φοροτεχνικών Συμβούλων και έχει βραβευθεί ως «Φορολογική Εταιρία της Χρονιάς» στην Κύπρο από το International Tax review, γεγονός το οποίο αποτελεί πραγματική αναγνώριση των προσπαθειών μας. Στα 28 χρόνια της ιστορίας μας έχουμε συνεργαστεί με παγκόσμιες και πολυεθνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης, του εμπορίου, των αερογραμμών και των υπηρεσιών.

Όλοι εμείς εδώ στη Eurofast, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Acquisition International. Το βραβείο αυτό αποτελεί για μας δέσμευση για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, με μόνο στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας.